Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Blog

Legjobb céges csapatépítő játékok egy helyen!
27
Jan

Legyen szó céges évzáróról, nyári családi napról vagy szimpla csapatépítésről, ezek az események fontosak egy cég közösségi életében.

A legfőbb cél, hogy senki se érezze magát feszélyezve, jó hangulattal teljen el ez a néhány óra, mindenki jól érezze magát.

Ha olyan céges rendezvényt szeretnél szervezni, ami igazán felejthetetlen, akkor mutatunk néhány fantasztikus programot, játékot.

Meglepetés születésnapot szeretnék szervezni. Mire figyeljek?
20
Jan

A tökéletes meglepetés szülinapi bulihoz elengedhetetlen a jó megszervezés. Összegyűjtöttünk pár pontban Neked, mire is érdemes biztosan figyelni szervezéskor.

A dátum, a helyszín, a résztvevők, a program mind-mind fontos tényező, ahhoz hogy az ünnepelt igazán meglepődjön és emlékezetes legyen a napja.

Nem megyek el a céges rendezvényre? Mi történik? Egyáltalán kötelező?
13
Jan

A közös rendezvények, események fontos egy cég közösség életében. A legfőbb cél, hogy senki se érezze magát feszélyezve, jó hangulattal teljen el az a kis idő, amit együtt töltenek a kollégák munkaidőn kívül.  Lehet az céges évzáró, nyári családi nap, a csapatépítés és a kikapcsolódás miatt, a minden napi hajtás után jól esik mindenkinek az e-fajta törődés. A kollégák pedig még közelebb kerülhetnek egymáshoz, megismerhetik egymást és talán megértenek olyan dolgokat is, hogy a minap miért ment be Marika olyan morcosan dolgozni.

Megfizethető áron álom esküvőt?  Hogyan?
06
Jan

Mielőtt belevágnánk, az első és legfontosabb tanács, legyetek nyitottak. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy igazán eredeti, egyedi és nem mellesleg költséghatékony esküvőtök legyen.

Nem feltétlenül kell horror összegeket kifizetni ahhoz, hogy olyan esküvőtök legyen, amit megálmodtatok. Ha igazán egyedülálló, kreatív, nem mindennapi eseményt szeretnétek életetek egyik legnagyobb napján, olvassátok tovább, van néhány tippünk a számotokra.

Mit csinálj, hogy ne maradjon el a karácsonyi, szilveszteri vagy téli rendezvény a Covid idején sem?
31
Aug

Összegyűjtöttünk 5+1 tuti tippet, hogy mire figyelj az újra aktuális járványhelyzetben idén télen, ha a lehető legbiztonságosabban szeretnél kollégáiddal, barátaiddal vagy családoddal ünnepelni, bulizni.

5 +1 TUTI TIPP A TÖKÉLETES SZÜLINAPI BULIHOZ
31
Aug

Legyen szó a sajátodról vagy a párod, legjobb barátod születésnapjáról, a tökéletes bulihoz elengedhetetlen a jó megszervezés. Összegyűjtöttünk pár pontban Neked, mire is érdemes biztosan figyelni szervezéskor.

Határozd meg időben a buli időpontját!

A legelső lépés a dátum kiválasztás. Ha ez meg van, jöhet minden szépen sorban. Nem lehet mindenkinek jó, de ha időben meg van a dátum, akkor nagy esély van rá, hogy sokan ott tudnak lenni.

10 ok, hogy miért érdemes a GURU Sky Terrace helyszínt választanotok céges rendezvényekre
31
Aug
  • Egyedülálló rendezvényhelyszín lenyűgöző panorámával a Mammut tetején. Szabad levegőn, biztonságos környezetben. Kiváló közlekedés, központi lokáció mégis teljesen szeparált környezet.
  • 2. Csak Ti vagytok a kollégákkal, egy étterem különterme sem ér fel ezen diszkrécióval, senki nem hangoskodik melletted, nincs zavaró tényező.