Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Lánybúcsú helyszíne legyen felejthetetlen!


A lánybúcsú a csajok partyja. Egy jeles alkalom és felejthetetlen esemény a nő életében. A helyszín már önmagában is ajándék lehet, így fontos, hogy mit választottok. Budapesten, a Mammut tetején akad egy hely, ahol a legjobb körülmények közt lehet megünnepelni ezt a napot: a Mammut privát tetőteraszán.
Ha olyan helyet kerestek, ami egyedülálló, zárt körű és el tudjátok kápráztatni a menyasszonyt, ne keress tovább, mert jó helyen jársz.

Ünnepelj te is a legjobb helyen!

Nehéz megtalálni a legjobb helyszínt Budapesten, ami kellően hangulatos, megfizethető és különleges is. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak. Csodálatos panoráma mellett élvezheted barátaid társaságát laza terasz hangulatban, a város felett a Mammut tetején. Mindezt akár a szabad levegőn, biztonságos környezetben.

Rendezvényhelyszín lánybúcsúra jó parkolással, tömegközlekedéssel és megközelíthetőséggel.

A jó helyszínt könnyen kell tudni megközelíteni, jó parkolási adottságokkal kell rendelkeznie, különösen Budapesten. Jó tömegközlekedéssel, kényelmes parkolással, sűrű taxiforgalommal a buli helyszíne is sokkal optimálisabb és biztonságosabb. A GURU Sky terasz a Mammut központi elhelyezkedéséből fakadóan mindent biztosítani tudja neked és vendégeid számára.

GURU CATERING SZOLGÁLTATÁS

FRISSEN HELYBEN KÉSZÍTVE, EGYENESEN A KONYHÁNKBÓL IGÉNY SZERINT RUGALMASAN.

Rendezvényhelyszín, ahol a finom falatokra és a hűsítő italokra sem kell, hogy gondod legyen.

A GURU finomságai rendelkezésedre állnak a rendezvény időtartamára, akár svédasztalos akár a la carte formában. Könnyed saláták, tartalmas tálak, kedvenc party tortillák, ínyenc szendvicsek, látványos és finom fingerfood falatkák: igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján.  Kérésedre bárpultot is összeállítunk házi italokkal és finom koktélokkal. Kollégáink mindenben segítenek neked a buli megtervezésében és megvalósításában.

Változatos csomagok, személyre szabott ajánlatok rendezvényed igényeihez mérten

Ha megtetszett az ajánlat, akkor nincs más dolgod, mint hogy kattints ide, hogy megélhesd álmaid eseményét. A GURU csapata mindenben a segítségedre lesz; a kismamának, vendégeknek csak meg kell érkeznie és jól kell magukat érezni.

Snow

Dekoráció
Alkalomhoz illő, igény szerint egyedi dekoráció a tökéletes hangulathoz.

Snow

Szolgáltatások egy kézből
(Fotó, videó, zenekar, dj) Ha ki szeretnéd maxolni rendezvényed, válaszd extra szolgáltatásainkat.

Snow

Személyes asszisztencia
Csapatunk mindenben segítséget nyújt, hogy tökéletes legyen a rendezvényed.

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek.

Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Honnan találtál oldalunkra?