Telefonszám: +36 30 311 2315       E-mail: guru@guru.hu   Hol vagyunk: Budapest II. Mammut

Találkozók, tárgyalások

Egy fontos találkozó vagy tárgyalás alkalmával elengedhetetlen az intim, privát környezet. Senki se szeretné azt, ha az ott elhangzottakat más is hallja vagy éppen megzavarja. Ezért is, és még oly sok más ok miatt is tökéletes tárgyalóhelyszín Budapest belvárosában a GURU Sky Office & Terrace.
Minden feltétel adott a színvonalas, sikeres megbeszélések megvalósításhoz: internet kapcsolat, igény szerinti technikai felszerelések, teljeskörű catering szolgáltatás teszik teljessé kínálatunkat és igazi házigazdaként gondoskodunk a meghívottak, résztvevők ellátásáról.

Központi elhelyezkedés

Kiváló közlekedés

0-24 parkolási lehetőség

Caetring szolgáltatás

 

Irodánk úgy lett kialakítva, hogy a benne lévő bútorok abszolút az igényeidhez mérten átrendezhetőek. A teakonyha felszerelése lehetővé teszi, hogy akár egésznapra rendelkezésetekre álljon kávé, tea, üditő, víz.

Kérhettek egésznapra bekészítést is, hiszen konyhánk a 2.emeleten található, így könnyedén, gyorsan és frissen hozzuk fel nektek a finom falatokat.

Neked csak a tréninggel kell foglalkoznod, mi gondoskodunk minden másról!

 

Kérd ajánlatunkat Marcsytól!

Elérhetőségeink:
E-mail: guru@guru.hu
Telefon: +36 30 311 2315

GURU CATERING SZOLGÁLTATÁS

FRISSEN HELYBEN KÉSZÍTVE, EGYENESEN A KONYHÁNKBÓL IGÉNY SZERINT RUGALMASAN.

A GURU finomságai rendelkezésedre állnak a rendezvény időtartamára. Reggelire smoothiek, granola bowl-ok, muffin, ebédre könnyed saláták, tartalmas tálak, kedvenc party tortillák, ínyenc szendvicsek, kávészünetben pedig sós és édes aprósütemények közül választhatsz. Igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján.  
Nézd meg bővebb kínálatunkat itt.

Ha te is úgy gondolod, hogy megtaláltad a számodra az optimális rendezvényhelyszínt, ne habozz! Töltsd ki az ajánlatkérő formot és küld el nekünk. Mi pedig hamarosan küldjük a rád szabott ajánlatunkat.

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek Marcsytól.

A rendezvény várható körülbelüli létszáma
Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Honnan találtál oldalunkra?