Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Rólunk mondták

Tamás Szemerédi

35 fős esküvőnket itt rendeztük, gyönyörű a hely és a kilátás is. Aki Egyedi és színvonalas helyszínt keres annak ez a megfelelő választás! A személyzet nagyon segítőkész, és kedves, az ételek pedig eszméletlenül finomak és szintén egyediek. Összességében maximális színvonalat kaptunk mindenben, csak ajánlani tudjuk!


Orosz Laura

Minden szempontból fantasztikus egy hely. Elsősorban az a látvány, ami az ember elé tárul a teraszon, az lenyűgöző. A városra és parlamentre néző panoráma. Elképesztő a hely hangulata. Belül a lakás modern és tiszta, kifogástalan. A szervezők segítőkészek és iszonyatosan kedvesek. Mindenre van megoldásuk, mindent elintéznek. Minden tökéletes volt, nagyon köszönjük. Egy szóval lenyűgöző.


Anita Godor

Olyan helyet kerestem egy titkos meglepetés szülinap megszervezéséhez, ami az utolsó utáni pillanatig megsejthetetlen marad gyanútlan áldozatnak.
A Mammutba besétálva sok mindenre gondolhatott, de arra hogy egy szülinapi buliba érkezünk, arra biztos nem. A belső lift felhívós, még gombot se nyomhatott, így teljesen megzavarodott az irányítási rendszere. A lift egy előtérbe érkezik. A belső tér modern, de nem hivalkodó, és egy lenyűgöző 100 nm-es terasz tartozik hozzá, levendulával, bokrokkal, virágokkal és csodálatos panorámával. Sötétedés után maga a csoda!
Miután minden vendég elment, kérte a férjem, hogy maradjunk egy kicsit, mert szeretné még élvezni ezt a fílinget. A helyszín biztosítása mellett a Guru Sky-ban köszönet Krisztinek, akit hónapokon keresztül fárasztottam minden apró részlettel. Ő volt a titkos segítőm, aki mindenről is tudott, aki az este folyamán az utolsó pontig követte az eseményeket, aki nélkül nem lett volna tökéletes.
Köszönöm!


Hello Agency - Urbán Luca Creative director

A céges családi napjaink megszervezésénél mindig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy olyan helyszínt próbáljunk ki, ahol még nem voltunk, szabad levegőn lehetünk, és nem oltják ránk a villanyt éjfélkor. Ezért örültünk nagyon, hogy a 2022-es mókánkat a Guru Sky helyszínén tarthattuk, mert minden vágyunk teljesült. Szuper kapcsolattartó, jófej helyszíni staff, isteni ételek! Köszönjük!