Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Családi események

Snow
Esküvők
Boldogító igen a felhők felett
Snow
Születésnapok
Meglepetés tetőfokon
Snow
Baráti összejövetelek
Buli a saját penthouseodban Budapest felett? Igen!
Snow
Keresztelő
Szeretettel várunk egy családi meghitt keresztelőre.
Snow
Ballagás
Nálunk minden feltétel adott a fergeteges hangulathoz. 
Snow
Búcsúztató
Válaszd helyszínünket egy diszkrét, csendes megemlékezéshez.
Gender party
Ideális helyszín a baba nemét felfedő bulik megrendezésére. 
Snow
Legény és leánybúcsú
Privát helyszín, sok kilátás, semmi belátás
Szilveszteri party
Ünnepeld az év utolsó napját a tökéletes helyszínen!

 


 

Egy jó helyszín már önmagában ajándék – helyszín bármilyen családi eseményre Budapesten!

A családi események – legyen szó családtagunk, barátunk szülinapjáról, keresztelőről, babaváró buliról, vagy bármiről – , mindenképpen egy jeles alkalmak az ember életében.

Budapesten, a Mammut tetején akad egy hely, ahol a legjobb körülmények közt lehet megünnepelni ezeket az alkalmakat: a GURU Mammut étterem tetőteraszán.

Helyszín családi eseményekre Budapesten – Ünnepelj te is a legjobb helyen!

Ha nem szeretnéd otthon megrendezni az összejövetelt, de mégis egy hangulatos, meghitt, mégis lélegzetelállító helyszínre vágysz, akkor a GURU Sky Terasz a legjobb megoldás. Nehéz megtalálni a legjobb helyszínt Budapesten, ami kellően hangulatos, megfizethető és különleges is. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak. Csodálatos panoráma mellett élvezheted barátaid társaságát laza terasz hangulatban, a város felett a Mammut tetején. Mindezt a szabad levegőn, biztonságos környezetben.

Nincs más dolgod tehát, mint hogy ajánlatot kérj tőlünk, és elgyere hozzánk a baráti társaságoddal, családoddal ünnepelni.

Rendezvényhelyszín családi alkalmakra jó parkolással, tömegközlekedéssel és megközelíthetőséggel.

A jó helyszínt könnyen kell tudni megközelíteni, jó parkolási adottságokkal kell rendelkeznie, különösen Budapesten. Jó tömegközlekedéssel, kényelmes parkolással, sűrű taxiforgalommal a buli helyszíne is sokkal optimálisabb és biztonságosabb. A GURU Sky terasz a Mammut központi elhelyezkedéséből fakadóan mindent biztosítani tudja neked és vendégeid számára.

Rendezvényhelyszín, ahol a finom falatokra és a hűsítő italokra sem kell, hogy gondod legyen.

A GURU finomságai rendelkezésedre állnak a rendezvény időtartamára, akár svédasztalos akár a la carte formában. Könnyed saláták, tartalmas boxok és tálak, kedvenc quesadillák és party tortillák, ínyenc szendvicsek, látványos és finom finger food falatkák: igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján.  Kérésedre bárpultot is összeállítunk házi italokkal és finom koktélokkal. Kollégáink mindenben segítenek neked a buli megtervezésében és megvalósításában.

Változatos csomagok, személyre szabott ajánlatok rendezvényed igényeihez mérten

Ha megtetszett az ajánlat, akkor nincs más dolgod, mint hogy kattints ide, hogy megélhesd álmaid rendezvényét. A GURU csapata mindenben a segítségedre lesz; az ünnepeltnek és a barátoknak, családtagoknak, csak meg kell érkezniük és jól kell magukat érezni.

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek.

Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Honnan találtál oldalunkra?