Telefonszám: +36 30 311 2315       E-mail: guru@guru.hu   Hol vagyunk: Budapest II. Mammut

Családi események

Szilveszter

Ünnepeld az év utolsó napját a tökéletes helyszínen! Itt minden feltétel adott a fergeteges hangulathoz. Tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel.

Születésnap

Ideális helyszín születésnapi partik megrendezésére. Itt minden feltétel adott a fergeteges hangulathoz. Technikai eszközök, tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel igény szerint dj-vel.

Esküvő

Ideális helyszín kisebb esküvők megtartására. Itt minden feltétel adott a felejthetetlen élményhez. Technikai eszközök, tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel igény szerint dj-vel, fotóssal, videóssal és ceremóniamesterrel,

Baráti összejövetelek

Ideális helyszín baráti összejövetelekre. Itt minden feltétel adott az emlékezetes rendezvényhez. Technikai eszközök, tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel.

Babaváró party, keresztelő

Ideális helyszín babaváró partik, keresztelők megrendezésére. Itt minden feltétel adott a fergeteges hangulathoz. Technikai eszközök, tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel.

Bankett, diplomaosztó

Ideális helyszín bankettek, diplomaosztók megrendezésére. Itt minden feltétel adott a fergeteges hangulathoz. Technikai eszközök, tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel.

Búcsúztató

Ideális helyszín búcsúztatók megrendezésére. Itt minden feltétel adott a diszkrét, csendes megemlékezéshez. Tágas helyszín terasszal és gyönyörű panorámával, parkolási lehetőséggel.

Gender Party

Ideális helyszín a baba nemét felfedő bulik megrendezésére. Itt minden feltétel adott a fergeteges hangulathoz. Technikai eszközök, tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel.

Lánybúcsú

Ideális helyszín lánybúcsúk megrendezésére. Itt minden feltétel adott a fergeteges hangulathoz. Technikai eszközök, tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel.

 


 

Egy jó helyszín már önmagában ajándék – helyszín bármilyen családi eseményre Budapesten!

A családi események – legyen szó családtagunk, barátunk szülinapjáról, keresztelőről, babaváró buliról, vagy bármiről – , mindenképpen egy jeles alkalmak az ember életében.

Budapesten, a Mammut tetején akad egy hely, ahol a legjobb körülmények közt lehet megünnepelni ezeket az alkalmakat: a GURU Mammut étterem tetőteraszán.

Helyszín családi eseményekre Budapesten – Ünnepelj te is a legjobb helyen!

Ha nem szeretnéd otthon megrendezni az összejövetelt, de mégis egy hangulatos, meghitt, mégis lélegzetelállító helyszínre vágysz, akkor a GURU Sky Terasz a legjobb megoldás. Nehéz megtalálni a legjobb helyszínt Budapesten, ami kellően hangulatos, megfizethető és különleges is. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak. Csodálatos panoráma mellett élvezheted barátaid társaságát laza terasz hangulatban, a város felett a Mammut tetején. Mindezt a szabad levegőn, biztonságos környezetben.

Nincs más dolgod tehát, mint hogy ajánlatot kérj tőlünk, és elgyere hozzánk a baráti társaságoddal, családoddal ünnepelni.

Rendezvényhelyszín családi alkalmakra jó parkolással, tömegközlekedéssel és megközelíthetőséggel.

A jó helyszínt könnyen kell tudni megközelíteni, jó parkolási adottságokkal kell rendelkeznie, különösen Budapesten. Jó tömegközlekedéssel, kényelmes parkolással, sűrű taxiforgalommal a buli helyszíne is sokkal optimálisabb és biztonságosabb. A GURU Sky terasz a Mammut központi elhelyezkedéséből fakadóan mindent biztosítani tudja neked és vendégeid számára.

Rendezvényhelyszín, ahol a finom falatokra és a hűsítő italokra sem kell, hogy gondod legyen.

A GURU finomságai rendelkezésedre állnak a rendezvény időtartamára, akár svédasztalos akár a la carte formában. Könnyed saláták, tartalmas boxok és tálak, kedvenc quesadillák és party tortillák, ínyenc szendvicsek, látványos és finom finger food falatkák: igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján.  Kérésedre bárpultot is összeállítunk házi italokkal és finom koktélokkal. Kollégáink mindenben segítenek neked a buli megtervezésében és megvalósításában.

Változatos csomagok, személyre szabott ajánlatok rendezvényed igényeihez mérten

Ha megtetszett az ajánlat, akkor nincs más dolgod, mint hogy kattints ide, hogy megélhesd álmaid rendezvényét. Marcsy és a GURU csapata mindenben a segítségedre lesz; az ünnepeltnek és a barátoknak, családtagoknak, csak meg kell érkezniük és jól kell magukat érezni.

Kérd ajánlatunkat Marcsytól!

Elérhetőségeink:
E-mail: guru@guru.hu
Telefon: +36 30 311 2315

Jó helyen jársz ha:

 • Egyedülálló rendezvényhelyszínt keresel, lenyűgöző panorámával. A Mammut tetején, szabad levegőn, biztonságos környezetben ünnepelhettek, találkozhattok. Kiváló közlekedés, központi lokáció mégis teljesen szeparált környezet.
 • Zárt körű, szeparált rendezvényt szeretnél, ahol csak Ti vagytok a vendégekkel. Egy étterem különterme sem ér fel ezen diszkrécióval, senki nem hangoskodik melletted, nincs zavaró tényező.
 • 50-60 főig keresel helyszínt a céges társaság vagy kollégák részére. Nálunk kényelmesen elfértek.
 • Rugalmasan szeretnél az ételekről egyeztetni, egészséges és finom falatokat keresel. A GURU-nál személyreszabott a menüsor. Kérheted a kedvenceidet, de a összeállítottmenüsorokból is választhatsz.
 • Szeretnéd elkápráztatni kollégáid vagy főnökeid. Szervezőként büszke lehetsz a többieknek ez biztosan meglepetés lesz, a legtöbben nem ismerik mèg ezt a helyszínt, de mindenkinek bejön, mert egyedi, különleges és szuper hangulatos.
 • Előre szeretnéd tervezni a költségeketA céges számlázás, utalásos rendszer jól működik, kényelmes fizetés. Nem ér meglepetés a rendezvény végén, az árak előre egyeztetettek.
 • Vannak ötleteid. Speciális kérések? Dekoráció? Különleges torta? Semmi nem probléma!
 • Igényled a személyes asszisztenciát a szervezés során.  Célunk, hogy a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk neked.
 • Biztosra szeretnél menni. Hangulatos belső tér és külön helyiségek, külön mosdók, így bármilyen jellegű céges rendezvény, csapatépítő  megoldható, sőt az időjárás miatt sem kell aggódni.

Nem a GURU Sky Teraszt keresed ha:

 • 100-200 fős rendezvényt tartanál. A Sky Terasz ideális befogadóképessége 50-60 fő.
 • Kifejezetten hangos bulit szeretnél hatalmas hangfalakkal és sok DJvel:-) Teraszunkon a kellemes zene a csodás panorámával a legjobb kombó:-)
 • Ottalvós bulit tervezel. Központi elhelyezkedésünknek köszönhetően biztosan haza tudsz jutni tőlünk.
 • Hagyományos, magyaros ételeket szeretnél. Nálunk inkább a az újszerű ízek, könnyű, látványos finger food-ok és party finomságok a kedvenceink.
 • Tériszonyod van Nálunk valóban a város felett élvezheted a gyönyörű panorámát.

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek Marcsytól.

A rendezvény várható körülbelüli létszáma
Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Honnan találtál oldalunkra?