Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Családi események

Esküvő

Ideális helyszín kisebb esküvők megtartására. Itt minden feltétel adott a felejthetetlen élményhez. Technikai eszközök, tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel igény szerint dj-vel, fotóssal, videóssal és ceremóniamesterrel,

Születésnap

Ideális helyszín születésnapi partik megrendezésére. Itt minden feltétel adott a fergeteges hangulathoz. Technikai eszközök, tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel igény szerint dj-vel.

Baráti összejövetelek

Ideális helyszín baráti összejövetelekre. Itt minden feltétel adott az emlékezetes rendezvényhez. Technikai eszközök, tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel.

Babaváró party, keresztelő

Ideális helyszín babaváró partik, keresztelők megrendezésére. Itt minden feltétel adott a fergeteges hangulathoz. Technikai eszközök, tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel.

Bankett, diplomaosztó

Ideális helyszín bankettek, diplomaosztók megrendezésére. Itt minden feltétel adott a fergeteges hangulathoz. Technikai eszközök, tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel.

Búcsúztató

Ideális helyszín búcsúztatók megrendezésére. Itt minden feltétel adott a diszkrét, csendes megemlékezéshez. Tágas helyszín terasszal és gyönyörű panorámával, parkolási lehetőséggel.

Gender Party

Ideális helyszín a baba nemét felfedő bulik megrendezésére. Itt minden feltétel adott a fergeteges hangulathoz. Technikai eszközök, tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel.

Lánybúcsú

Ideális helyszín lánybúcsúk megrendezésére. Itt minden feltétel adott a fergeteges hangulathoz. Technikai eszközök, tágas helyszín terasszal és lélegzetelállító panorámával, parkolási lehetőséggel.

 


 

Egy jó helyszín már önmagában ajándék – helyszín bármilyen családi eseményre Budapesten!

A családi események – legyen szó családtagunk, barátunk szülinapjáról, keresztelőről, babaváró buliról, vagy bármiről – , mindenképpen egy jeles alkalmak az ember életében.

Budapesten, a Mammut tetején akad egy hely, ahol a legjobb körülmények közt lehet megünnepelni ezeket az alkalmakat: a GURU Mammut étterem tetőteraszán.

Helyszín családi eseményekre Budapesten – Ünnepelj te is a legjobb helyen!

Ha nem szeretnéd otthon megrendezni az összejövetelt, de mégis egy hangulatos, meghitt, mégis lélegzetelállító helyszínre vágysz, akkor a GURU Sky Terasz a legjobb megoldás. Nehéz megtalálni a legjobb helyszínt Budapesten, ami kellően hangulatos, megfizethető és különleges is. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak. Csodálatos panoráma mellett élvezheted barátaid társaságát laza terasz hangulatban, a város felett a Mammut tetején. Mindezt a szabad levegőn, biztonságos környezetben.

Nincs más dolgod tehát, mint hogy ajánlatot kérj tőlünk, és elgyere hozzánk a baráti társaságoddal, családoddal ünnepelni.

Rendezvényhelyszín családi alkalmakra jó parkolással, tömegközlekedéssel és megközelíthetőséggel.

A jó helyszínt könnyen kell tudni megközelíteni, jó parkolási adottságokkal kell rendelkeznie, különösen Budapesten. Jó tömegközlekedéssel, kényelmes parkolással, sűrű taxiforgalommal a buli helyszíne is sokkal optimálisabb és biztonságosabb. A GURU Sky terasz a Mammut központi elhelyezkedéséből fakadóan mindent biztosítani tudja neked és vendégeid számára.

Rendezvényhelyszín, ahol a finom falatokra és a hűsítő italokra sem kell, hogy gondod legyen.

A GURU finomságai rendelkezésedre állnak a rendezvény időtartamára, akár svédasztalos akár a la carte formában. Könnyed saláták, tartalmas boxok és tálak, kedvenc quesadillák és party tortillák, ínyenc szendvicsek, látványos és finom finger food falatkák: igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján.  Kérésedre bárpultot is összeállítunk házi italokkal és finom koktélokkal. Kollégáink mindenben segítenek neked a buli megtervezésében és megvalósításában.

Változatos csomagok, személyre szabott ajánlatok rendezvényed igényeihez mérten

Ha megtetszett az ajánlat, akkor nincs más dolgod, mint hogy kattints ide, hogy megélhesd álmaid rendezvényét. Marcsy és a GURU csapata mindenben a segítségedre lesz; az ünnepeltnek és a barátoknak, családtagoknak, csak meg kell érkezniük és jól kell magukat érezni.

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek.

Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Honnan találtál oldalunkra?