Telefon: +36 30 311 2315 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Céges tréningek tökéletes helyszíne

Nemcsak ideális rendezvényhelyszín Budapest belvárosában, de tökéletes tréning helyszín; itt minden feltétel adott a színvonalas, sikeres előadások megvalósításhoz: internet kapcsolat, igény szerinti technikai felszerelések, teljeskörű catering szolgáltatás teszik teljessé kínálatunkat és igazi házigazdaként gondoskodunk a meghívottak, résztvevők ellátásáról.

Irodánk úgy lett kialakítva, hogy a benne lévő bútorok abszolút az igényeidhez mérten átrendezhetőek. A teakonyha felszerelése lehetővé teszi, hogy akár egésznapra rendelkezésetekre álljon kávé, tea, üditő, víz.

Kérhettek egésznapra bekészítést is, hiszen konyhánk a 2.emeleten található, így könnyedén, gyorsan és frissen hozzuk fel nektek a finom falatokat.

Neked csak a tréninggel kell foglalkoznod, mi gondoskodunk minden másról!

 

GURU CATERING SZOLGÁLTATÁS

FRISSEN HELYBEN KÉSZÍTVE, EGYENESEN A KONYHÁNKBÓL IGÉNY SZERINT RUGALMASAN.

A GURU finomságai rendelkezésedre állnak a rendezvény időtartamára. Reggelire smoothiek, granola bowl-ok, muffin, ebédre könnyed saláták, tartalmas tálak, kedvenc party tortillák, ínyenc szendvicsek, kávészünetben pedig sós és édes aprósütemények közül választhatsz. Igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján.  
Nézd meg bővebb kínálatunkat itt.

Ha te is úgy gondolod, hogy megtaláltad a számodra az optimális rendezvényhelyszínt, ne habozz! Töltsd ki az ajánlatkérő formot és küld el nekünk. Mi pedig hamarosan küldjük a rád szabott ajánlatunkat.

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek Marcsytól.

Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Honnan találtál oldalunkra?