Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Legyen szép és meghitt a búcsúztatás!


A búcsúztató egy olyan esemény, amit nem szívesen tartunk meg. Elveszíteni egy családtagot egy szerettünket az egyik legfájdalmasabb dolog az életünkben. A temetés után általában a gyászoló család meginvitálja a családtagokat,  temetésen résztvevőket olyan helyre, ahol étel és ital fogyasztásra is van lehetőség. Nem mindenki teheti meg, hogy saját otthonába fogadja a vendégeit; vagy azért mert nincs elég hely vagy csupán nem szeretne az így is fájdalmakkal járó szervezés mellett sütni, főzni, rendezgetni.

Van egy nagyon jó hírünk. Nem is kell aggódnod emiatt. Budapesten, a Mammut tetején akad egy hely, ahol meghitt és családias környezeteben búcsúzhattok el szeretteitektől. Ha még eddig nem tudtad, a GURU Sky Office & Terrace segít neked, hogy tökéletes legyen ez az esemény, neked csak családtagjaiddal és barátaiddal kell foglalkoznod.

Kíváló közlekedés, megközelíthetőség, parkolási lehetőség, csodás panoráma, intim hangulat és finom falatok.

Búcsúzz a legszebb helyen!

Nehéz megtalálni a legjobb helyszínt Budapesten, ami kellően hangulatos, megfizethető és különleges is. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak. Csodálatos panoráma mellett búcsúzhattok el szeretteitektől  a város felett a Mammut tetején. Mindezt akár a szabad levegőn, biztonságos környezetben.

Rendezvényhelyszín búcsúztatóra jó parkolással, tömegközlekedéssel és megközelíthetőséggel.

A jó helyszínt könnyen kell tudni megközelíteni, jó parkolási adottságokkal kell rendelkeznie, különösen Budapesten. Jó tömegközlekedéssel, kényelmes parkolással, sűrű taxiforgalommal a buli helyszíne is sokkal optimálisabb és biztonságosabb. A GURU Sky terasz a Mammut központi elhelyezkedéséből fakadóan mindent biztosítani tudja neked és vendégeid számára.

GURU CATERING SZOLGÁLTATÁS

FRISSEN HELYBEN KÉSZÍTVE, EGYENESEN A KONYHÁNKBÓL IGÉNY SZERINT RUGALMASAN.

Rendezvényhelyszín, ahol a finom falatokra és a hűsítő italokra sem kell, hogy gondod legyen.

A GURU finomságai rendelkezésedre állnak a rendezvény időtartamára, akár svédasztalos akár a la carte formában. Könnyed saláták, tartalmas tálak, kedvenc party tortillák, ínyenc szendvicsek, látványos és finom fingerfood falatkák: igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján.  Kérésedre bárpultot is összeállítunk házi italokkal és finom koktélokkal. Kollégáink mindenben segítenek neked a búcsúztató megtervezésében és megvalósításában.

Változatos csomagok, személyre szabott ajánlatok rendezvényed igényeihez mérten

Ha megtetszett az ajánlat, akkor nincs más dolgod, töltsd ki az ajánlatkérő formot és el küldöd nekünk. Mi pedig hamarosan küldjük a rád szabott ajánlatunkat.

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek.

Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Honnan találtál oldalunkra?