Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Esküvő

Minden kislány másféle esküvőről álmodik, mi pedig segítünk valóra váltani álmaidat.


Esküvői konstrukcióink:
Ne aggódj, mi már ezt milliószor csináltuk.

Jó helyen jársz ha:

  • Modern, kisebb létszámú, meghittebb esküvőt szeretnél. Korábban az esküvők a hetedhét országra szóló, akár több száz fős lakodalmakról szóltak, mára már elterjedt lett kisebb, családiasabb hangulatban megünnepelni.
  • Kicsit elszakadnál a megszokottól és kipróbálnál valami újat, valami finomat, valami egyedit. Guru catering csomagjaink garantáltan elvarázsolnak, mind ízeiben, mint látványában.
  • Egyedi esküvőt szeretnél, mivel nincs két egyforma ember így nincs két egyforma esküvő sem. Minden jegyespárnak személyre szabott egyedi ötleteket és megvalósításokat ajánlunk, nem dolgozunk sablonokból.
  • Páratlan helyszínt keresel, ami nem csak megfizethető, de különleges is. Csodálatos panoráma mellett élvezheted szeretteid és barátaid társaságát laza mégis stílusos hangulatban, a város felett a Mammut tetején. Mindezt egy meghitt hangulatú mégis modern helyszínen, 100nm-es tetőterasszal a szabad levegőn, csodálatos környezetben.
  • Nem szeretnél bajlódni a parkolással. Több száz szabad hely vár a Mammut mélygarázsában, ahonnan közvetlen a vendégterünkbe érkezhetsz a privát liftünk segítségével.
  • Egyedi és kifinomult dekorációt szeretnél. Egy esemény fontos tényezői közé tartozik a hangulathoz illő dekoráció. Profi csapatunknak csak a képzelet szab határt a tervezésben, célunk, hogy álmaidat válóra váltsuk.
  • Egy helyen szeretnéd a szertartást, vacsorát és a hajnalig tartó mulatságot szeretteiddel, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Úgy gondolom, hogy egyszerű, sallangmentes, mégis stílusos esküvőnk volt, ahol igyekeztünk csak a számunkra fontos dolgokat megvalósítani.

Egyszerűen szerettük volna teljesen magunkra szabni az eseményt, amilyenek mi vagyunk. Nem akartuk követni az ilyenkor szokásos forgatókönyvet.”

„Mindenképpen bensőséges esküvőt szerettünk volna, ahol mindenkivel tudunk időt tölteni, és a családtagjaink is meg tudnak közelebbről ismerkedni.

Szeretjük a társaságot, de nem vagyunk lakodalmas-bulizósak, így amellett döntöttünk, hogy a szertartás után egy laza, stílusos fogadást rendezünk.”

Odafigyeltünk a költségekre is, mert nagyon sok pénzt lehet egy ilyen alkalomra elkölteni csupa olyan dologra, ami „szokás”, így meg sem fordul sokak fejében, hogy lehet ezt egyszerűbben is.

Ha magatokra ismertél a fenti párok szavaiban, ha számodra is vonzó egy intimebb hangulatú esemény, és egyáltalán nem bánod, hogy a reggelig tartó lakodalom helyett inkább a meghitt beszélgetések, finom falatok, jó hangulat, különleges helyszín, és kevesebb a stressz jutnak főszerephez, ne habozz, kérj tőlünk ajánlatot életed egyik legfontosabb eseményének megünneplésére!

Nézd meg milyen egy esküvő a GURU SKY teraszon

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek.

Melyik konstrukció érdekel?
Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Honnan találtál oldalunkra?