Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Esküvő

Ne aggódj, mi már ezt milliószor csináltuk.

Teljeskörű esküvőszervezés az elejétől a végéig

Modern és hagyományos ételek, teljeskörű catering

Dekoráció

Szertartás helyszín

Szolgáltatások egy kézből (Fotó, videó, zenekar, dj)

Személyes asszisztencia

 

Több évtizedes tapasztalattal, mindent egy kézben tartva kísérünk végig az esküvőszervezés hosszú és izgalmakkal teli útján pont úgy, mint egy személyi asszisztens. 

Mivel nincs két egyforma esküvő és nincs két egyforma ember sem, így minden jegyespárnak személyre szabott egyedi ötleteket és megvalósításokat ajánlunk, nem dolgozunk sablonokból. 

Felkészült munkatársaink mindenben a segítségetekre lesznek, bármilyen kérdésetek is legyen. 

 

Korábban az esküvők a hetedhét országra szóló, akár több száz fős lakodalmakról szóltak. A legújabb trendek alapján mára már divatba jöttek, a kisebb létszámú, meghittebb esküvői rendezvények.

Nálunk akár már 10.000Ft / fő ártól megtarthatod esküvői rendezvényed.

Nehéz megtalálni a legjobb helyszínt Budapesten, ami kellően hangulatos, megfizethető és különleges is. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak. Csodálatos panoráma mellett élvezheted szeretteid és barátaid társaságát laza mégis stílusos hangulatban, a város felett a Mammut tetején. Mindezt egy meghitt hangulatú mégis trendi helyszínen, 100nm-es tetőterasszal a szabad levegőn, biztonságos környezetben.

A parkolással sem kell bajlódnod. Több száz szabad hely vár a Mammut mélygarázsában, ahonnan közvetlen a vendégterünkbe érkezhetsz a privát liftünk segítségével. 

Összességében a Guru Sky nemcsak egy gyönyörű esküvői helyszín, hanem sokkal inkább egy komplex szolgáltatás ahol a legfontosabb szempont az egyediség és a tökéletesre való törekvés. 

Valósítsük meg együtt a legszebb álmotokat pont úgy, ahogy azt kislányként elképzeltétek. 

Úgy gondolom, hogy egyszerű, sallangmentes, mégis stílusos esküvőnk volt, ahol igyekeztünk csak a számunkra fontos dolgokat megvalósítani.

Egyszerűen szerettük volna teljesen magunkra szabni az eseményt, amilyenek mi vagyunk. Nem akartuk követni az ilyenkor szokásos forgatókönyvet.”

„Mindenképpen bensőséges esküvőt szerettünk volna, ahol mindenkivel tudunk időt tölteni, és a családtagjaink is meg tudnak közelebbről ismerkedni.

Szeretjük a társaságot, de nem vagyunk lakodalmas-bulizósak, így amellett döntöttünk, hogy a szertartás után egy laza, stílusos fogadást rendezünk.”

Odafigyeltünk a költségekre is, mert nagyon sok pénzt lehet egy ilyen alkalomra elkölteni csupa olyan dologra, ami „szokás”, így meg sem fordul sokak fejében, hogy lehet ezt egyszerűbben is.

Ha magatokra ismertél a fenti párok szavaiban, ha számodra is vonzó egy intimebb hangulatú esemény, és egyáltalán nem bánod, hogy a reggelig tartó lakodalom helyett inkább a meghitt beszélgetések, finom falatok, jó hangulat, különleges helyszín, és kevesebb a stressz jutnak főszerephez, ne habozz, kérj tőlünk ajánlatot életed egyik legfontosabb eseményének megünneplésére!

Nézd meg milyen egy esküvő a GURU SKY teraszon

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek.

Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Honnan találtál oldalunkra?