Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Babaváró, keresztelő


Egy jó helyszín már önmagában ajándék!

Milyen is egy jó babaváró buli? Lehet az a sajátod a testvéredé vagy a barátnődé, mindenki számára fontos alkalom. Általában ilyenkor gyűlnek össze a barátok és lánycsaládtagok, hogy együtt megünnepelhessék a születendő gyermek érkezését egy cuki összejövetel alkalmával. Tele babaholmikkal, ajándékokkal és vicces játékokkal.

Budapesten, a Mammut tetején akad egy hely, ahol a legjobb körülmények közt lehet megszervezni a legszuperebb babaváróját a GURU Mammut étterem tetőteraszán.

Helyszín baráti összejövetelekre Budapesten – Ünnepelj te is a legjobb helyen!

Ha nem szeretnéd otthon megrendezni az összejövetelt, de mégis egy hangulatos, meghitt, mégis lélegzetelállító helyszínre vágysz, akkor a GURU Sky Terasz a legjobb megoldás. Nehéz megtalálni a legjobb helyszínt Budapesten, ami kellően hangulatos, megfizethető és különleges is. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak. Csodálatos panoráma mellett élvezheted barátaid társaságát laza terasz hangulatban, a város felett a Mammut tetején. Mindezt akár a szabad levegőn, biztonságos környezetben.

Nincs más dolgod tehát, mint hogy ajánlatot kérj tőlünk, és elgyere hozzánk a baráti és családi társaságoddal.

Rendezvényhelyszín babaváró összejövetelre jó parkolással, tömegközlekedéssel és megközelíthetőséggel.

A jó helyszínt könnyen kell tudni megközelíteni, jó parkolási adottságokkal kell rendelkeznie, különösen Budapesten. Jó tömegközlekedéssel, kényelmes parkolással, sűrű taxiforgalommal a buli helyszíne is sokkal optimálisabb és biztonságosabb. A GURU Sky terasz a Mammut központi elhelyezkedéséből fakadóan mindent biztosítani tudja neked és vendégeid számára.

Nagy a család, de kicsi a lakás? Keresztelő utáni összejövetelre keresel helyszínt? 

A keresztelő az egyik legnagyobb esemény a baba születése után, így természetes, ha szeretnénk, hogy minden fontos személy ott legyen és átélje ezt a pillanatot. Nem mindenki teheti meg, hogy saját otthonába vagy a nagyszülők otthonába fogadja a vendégeit; vagy azért mert nincs elég hely vagy csupán nem szeretne a szervezés mellett sütni, főzni, rendezgetni.

Van egy nagyon jó hírünk. Nem is kell aggódnod emiatt. Ha még eddig nem tudtad, a GURU Sky Office & Terrace segít neked, hogy tökéletes legyen ez az esemény, neked csak élvezni kell a családi és baráti társaságot.

Kíváló közlekedés, megközelíthetőség, parkolási lehetőség, csodás panoráma, intim hangulat és finom falatokkal gondoskodunk a ti és a vendégeitek jó hangulatáról. 

GURU CATERING SZOLGÁLTATÁS

FRISSEN HELYBEN KÉSZÍTVE, EGYENESEN A KONYHÁNKBÓL IGÉNY SZERINT RUGALMASAN.

Rendezvényhelyszín, ahol a finom falatokra és a hűsítő italokra sem kell, hogy gondod legyen.

A GURU finomságai rendelkezésedre állnak a rendezvény időtartamára, akár svédasztalos akár a la carte formában. Könnyed saláták, tartalmas tálak, kedvenc party tortillák, ínyenc szendvicsek, látványos és finom fingerfood falatkák: igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján.  Kérésedre bárpultot is összeállítunk házi italokkal és finom koktélokkal. Kollégáink mindenben segítenek neked a buli megtervezésében és megvalósításában.

Változatos csomagok, személyre szabott ajánlatok rendezvényed igényeihez mérten

Ha megtetszett az ajánlat, akkor nincs más dolgod, mint hogy kattints ide, hogy megélhesd álmaid eseményét. A GURU csapata mindenben a segítségedre lesz; a kismamának, vendégeknek csak meg kell érkeznie és jól kell magukat érezni.

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek.

Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Honnan találtál oldalunkra?