Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Bankett, diplomaosztó

Ünnepeljetek exkluzív és egyedi helyen!

Budapesten, a Mammut tetején akad egy hely, ahol a legjobb körülmények közt lehet megszervezni a legszuperebb bankettjét a GURU Mammut étterem tetőteraszán.

Ünnepelj te is a legjobb helyen!

Nehéz megtalálni a legjobb helyszínt Budapesten, ami kellően hangulatos, megfizethető és különleges is. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak. Csodálatos panoráma mellett élvezheted barátaid társaságát laza terasz hangulatban, a város felett a Mammut tetején. Mindezt akár a szabad levegőn, biztonságos környezetben.

Rendezvényhelyszín érettségi bankettre, diplomaosztóra jó parkolással, tömegközlekedéssel és megközelíthetőséggel.

A jó helyszínt könnyen kell tudni megközelíteni, jó parkolási adottságokkal kell rendelkeznie, különösen Budapesten. Jó tömegközlekedéssel, kényelmes parkolással, sűrű taxiforgalommal a buli helyszíne is sokkal optimálisabb és biztonságosabb. A GURU Sky terasz a Mammut központi elhelyezkedéséből fakadóan mindent biztosítani tudja neked és vendégeid számára.

Az első mérföldkőhöz értetek és szeretnétek igazán jól megünnepelni egy különleges helyszínen? Ne keress tovább, mert jó helyen jársz!  A sikeres party titka, a jó helyszín és a kiszolgálás. Mi biztosítunk mindent hozzá, ti csak magatokat hozzátok. Látványos és ízletes ételeket, italcsomagokat, fotóst, dj-t, izgalmas programokat és személyre szabott szolgáltatásokat is lehet rendelni. 

GURU CATERING SZOLGÁLTATÁS

FRISSEN HELYBEN KÉSZÍTVE, EGYENESEN A KONYHÁNKBÓL IGÉNY SZERINT RUGALMASAN.

Rendezvényhelyszín, ahol a finom falatokra és a hűsítő italokra sem kell, hogy gondod legyen.

A GURU finomságai rendelkezésedre állnak a rendezvény időtartamára, akár svédasztalos akár a la carte formában. Könnyed saláták, tartalmas tálak, kedvenc party tortillák, ínyenc szendvicsek, látványos és finom fingerfood falatkák: igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján.  Kérésedre bárpultot is összeállítunk házi italokkal és finom koktélokkal. Kollégáink mindenben segítenek neked a buli megtervezésében és megvalósításában.

Változatos csomagok, személyre szabott ajánlatok rendezvényed igényeihez mérten

Ha megtetszett az ajánlat, akkor nincs más dolgod, hogy megélhesd álmaid eseményét: töltsd ki az ajánlatkérő formot és el küldöd nekünk. Mi pedig hamarosan küldjük a rád szabott ajánlatunkat.

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek.

Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Honnan találtál oldalunkra?