Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Tüzijáték páholyból

Augusztus 20.-ra keresel egy szuper helyszínt?

5 indok amiért a GuruSky a tökéletes választás:

1. Privát helyszín: barátaiddal privát luxus környezetbe ünnepelhettek és bulizattok egész éjjel. Nem kell félned, hogy bárki is zavarni fog, hisz ez a hely csak a tietek! Mivel a helyszínünk a Mammut tetején található, a szomszédok sem fognak átcsöngetni, ha túl hangos lenne a zene.

2. Luxus penthouse és terasz: 100m2-es belső tér és 100m2-es terasz tökéletes helyszínt biztosít a felejthetetlen esthez. Csak úgy mint a hatalmas belső tér, a terasz adta gyönyörű kilátás a Millenáris Parkra, Mátyás Templomra és Parlamentre.

3. Elhelyezkedés: tökéletes helyszín egy partyhoz, ugyanis Penthouseunk központi elhelyezkedése miatt, nem kell autóval jönnöd, ugyanis innen bárhogy, akár tömegközlekedéssel is, egész éjjel biztonságban haza tudsz jutni.

4. Sátor: hűvös vagy esős idő esetén sem kell megijedni, ugyanis sátraink tökéletes menedéket biztosítanak, amellett hogy csodálatosan néznek ki.

5. Guru catering: Hagyományos menüsorra vágysz? Vagy inkább elegánsabb fingerfoodra? Nálunk minden finom falat lehetséges, amit csak kívánsz.

GURU CATERING SZOLGÁLTATÁS

FRISSEN HELYBEN KÉSZÍTVE, EGYENESEN A KONYHÁNKBÓL IGÉNY SZERINT RUGALMASAN.

A GURU finomságai rendelkezésedre állnak a rendezvény időtartamára, akár svédasztalos akár a la carte formában. Könnyed saláták, tartalmas tálak, kedvenc party tortillák, ínyenc szendvicsek, látványos és finom fingerfood falatkák: igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján.  Kérésedre bárpultot is összeállítunk házi italokkal és finom koktélokkal. Kollégáink mindenben segítenek neked a buli megtervezésében és megvalósításában.

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek.

Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Honnan találtál oldalunkra?