Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Céges partira, rendezvényre keresed az ideális helyszínt?

Fontos számodra a kényelem, az exkluzivitás? Vagy az, hogy egyedi igényeid számára is találj megoldást? 

Lepd meg kollégáidat, partnereid egy nem szokványos helyszínnel, lenyűgöző kilátással és finom falatokkal!

Nemcsak ideális rendezvényhelyszín Budapest belvárosában, de tökéletes party helyszín is; itt minden feltétel adott a színvonalas, sikeres rendezvény megvalósításához: lenyűgöző panoráma, intim hangulat és teljeskörű catering szolgáltatás teszik teljessé kínálatunkat és igazi házigazdaként gondoskodunk a meghívottak, résztvevők ellátásáról, legyen az:sajtótájékoztató, termékbemutató, partnertalálkozó, csapatépítő buli, karácsonyi vacsora, évzáró party stb. Nappal vagy akár éjszaka, télen vagy nyáron.

KOCCINTS KINT IS, BENT IS!

Számtalan ötletes kiegészítés teszi kényelmessé, szerethetővé és hangulatossá a kültéri rendezvényeket is (pl. hőgombák, takarók, forró italok, beltéri melegedők). További előnye, hogy csodálatos panoráma is tartozik hozzá.

IGAZI PARTY HANGULAT A VÁROS FELETT TÉLEN IS!

A jó bulihelyszínt könnyen kell tudni megközelíteni, jó parkolási adottságokkal kell rendelkeznie, különösen Budapesten. Jó tömegközlekedéssel, kényelmes parkolással, sűrű taxiforgalommal a buli helyszíne is sokkal optimálisabb és biztonságosabb. A GURU Sky terasz a Mammut központi elhelyezkedéséből fakadóan mindent biztosítani tudja neked és vendégeid számára.

GURU CATERING SZOLGÁLTATÁS

FRISSEN HELYBEN KÉSZÍTVE, EGYENESEN A KONYHÁNKBÓL IGÉNY SZERINT RUGALMASAN.

A GURU finomságai rendelkezésedre állnak a rendezvény időtartamára, akár svédasztalos akár a la carte formában. Könnyed saláták, tartalmas tálak, kedvenc party tortillák, ínyenc szendvicsek, látványos és finom fingerfood falatkák: igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján.  Kérésedre bárpultot is összeállítunk házi italokkal és finom koktélokkal. Kollégáink mindenben segítenek neked a buli megtervezésében és megvalósításában.

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek.

Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Honnan találtál oldalunkra?