Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Gender reveal party

Legyen igazi a meglepetés!

Magyarországon is egyre elterjedtebb az a szokás, vagyis a gender reveal paryt, hogy a baba nemét egy parti vagy összejövetel alkalmával tárják fel a nagy közönség előtt. Általában míg ki nem derül mindenki számára, addig csak az orvos és a valamelyik családtag vagy barát tudja azt. 

A buli csúcspontja, az amikor, egy vidám , kreatív vagy megható formában fény derül a nagy titokra, hogy rózsaszín vagy  kék, azaz lány vagy fiú jön születik meg. Kreatívabbnál kreatívabb, viccesebbnél viccesebb ötletek születnek, hogyan is tudassuk a nagy hírt. Legyen az: lufi felengedés, durrantás, de vannak egészen elvetemült és egyedi ötletek mint például a birkozó óriás bébik (ha kíváncsi vagy itt egy videó). 

Ha te is egyedi és kreatív gender reveal partit álmodtál meg, akkor az első lépést már megtetted az ehhez vezető úton! Budapesten, a Mammut tetején akad egy hely, ahol a legjobb körülmények közt lehet megszervezni a legszuperebb gender partit a Mammut privát tetőteraszán.

Helyszín baráti összejövetelekre Budapesten – Ünnepelj te is a legjobb helyen!

Ha nem szeretnéd otthon megrendezni az összejövetelt, de mégis egy hangulatos, meghitt, mégis lélegzetelállító helyszínre vágysz, akkor a GURU Sky Terasz a legjobb megoldás. Nehéz megtalálni a legjobb helyszínt Budapesten, ami kellően hangulatos, megfizethető és különleges is. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak. Csodálatos panoráma mellett élvezheted barátaid társaságát laza terasz hangulatban, a város felett a Mammut tetején. Mindezt akár a szabad levegőn, biztonságos környezetben.

Nincs más dolgod tehát, mint hogy ajánlatot kérj tőlünk, és elgyere hozzánk a baráti és családi társaságoddal.

Rendezvényhelyszín babaváró összejövetelre jó parkolással, tömegközlekedéssel és megközelíthetőséggel.

A jó helyszínt könnyen kell tudni megközelíteni, jó parkolási adottságokkal kell rendelkeznie, különösen Budapesten. Jó tömegközlekedéssel, kényelmes parkolással, sűrű taxiforgalommal a buli helyszíne is sokkal optimálisabb és biztonságosabb. A GURU Sky terasz a Mammut központi elhelyezkedéséből fakadóan mindent biztosítani tudja neked és vendégeid számára.

GURU CATERING SZOLGÁLTATÁS

FRISSEN HELYBEN KÉSZÍTVE, EGYENESEN A KONYHÁNKBÓL IGÉNY SZERINT RUGALMASAN.

Rendezvényhelyszín, ahol a finom falatokra és a hűsítő italokra sem kell, hogy gondod legyen.

A GURU finomságai rendelkezésedre állnak a rendezvény időtartamára, akár svédasztalos akár a la carte formában. Könnyed saláták, tartalmas tálak, kedvenc party tortillák, ínyenc szendvicsek, látványos és finom fingerfood falatkák: igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján.  Kérésedre bárpultot is összeállítunk házi italokkal és finom koktélokkal. Kollégáink mindenben segítenek neked a buli megtervezésében és megvalósításában.

Változatos csomagok, személyre szabott ajánlatok rendezvényed igényeihez mérten

Ha megtetszett az ajánlat, akkor nincs más dolgod, mint hogy kattints ide, hogy megélhesd álmaid eseményét. A GURU csapata mindenben a segítségedre lesz; a kismamának, vendégeknek csak meg kell érkeznie és jól kell magukat érezni.

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek.

Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Honnan találtál oldalunkra?