Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Blog

Nem megyek el a céges rendezvényre? Mi történik? Egyáltalán kötelező?

Gurusky
2023.01.13 14:00
Nem megyek el a céges rendezvényre? Mi történik? Egyáltalán kötelező?

A közös rendezvények, események fontos egy cég közösség életében. A legfőbb cél, hogy senki se érezze magát feszélyezve, jó hangulattal teljen el az a kis idő, amit együtt töltenek a kollégák munkaidőn kívül.  Lehet az céges évzáró, nyári családi nap, a csapatépítés és a kikapcsolódás miatt, a minden napi hajtás után jól esik mindenkinek az e-fajta törődés. A kollégák pedig még közelebb kerülhetnek egymáshoz, megismerhetik egymást és talán megértenek olyan dolgokat is, hogy a minap miért ment be Marika olyan morcosan dolgozni.

Rendben, de mi van azokkal, akik nem szeretnének a cégen belül közelebb kerülni a kollégákhoz? Vannak azok, akik egyáltalán nem is szeretnek bulizni, nem isznak alkoholt, úgy gondolják, hogy az egy munkahely és különben is vannak barátaik a munkahelyen kívül.

Legyen így. De biztosan megéri kihagyni, bekamuzni egy gyenge sztortit, hogy megy a hasad, rosszul vagy, csak azért, hogy kihagyj egy ilyen eseményt?

Több okot is tudunk, miért érdemes elmenni.

  1. Lehet most a kollégákat nem ismered vagy nem is akarod megismerni, de mi van, ha mégis jobban megismered őket. Lehet kiderülnek olyan dolgok kollégáidról, amikre a jövőben hasznát veszed. Például az egyik munkatársad vegán és ismeri az összes jó vegán receptet, amit te is szívesen kipróbálnál. Hát nem megéri ismerkedni?
  2. A főnöködhöz is közelebb kerülhetsz, akár te vagy ő olyan oldalát mutatja meg, ami más mint az eddigiek.
  3. Jól össze hozza a társaságot. Még az is lehet, hogy a mostani munkahelyi mumosod lesz a legjobb barátod.
  4. Nem kötelező végig ott lenni. 1-2 órát tölts el velük, lássák rajtad, hogy nem vagy kivülálló.

Végezetül, ha GURU Sky-ban tartjátok a céges rendezvényt, ez egy olyan hely, ahova tuti eljössz.