Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Blog

Legjobb céges csapatépítő játékok egy helyen!

Gurusky
2023.01.27 14:00
Legjobb céges csapatépítő játékok egy helyen!

Legyen szó céges évzáróról, nyári családi napról vagy szimpla csapatépítésről, ezek az események fontosak egy cég közösségi életében.

A legfőbb cél, hogy senki se érezze magát feszélyezve, jó hangulattal teljen el ez a néhány óra, mindenki jól érezze magát.

Ha olyan céges rendezvényt szeretnél szervezni, ami igazán felejthetetlen, akkor mutatunk néhány fantasztikus programot, játékot.

A GURU SKY Office & Terrace rendezvényhelyszínén számos jópofa céges és magán buli is megfordult már, telis tele remek programokkal, játékokkal. Íme néhány példa:

1. Kvízjáték

A legalapvetőbb játék, de ez mindig beválik. Akár szervezhetik úgy is, hogy magatokra írjátok a kérdéseket; lehet több csapatra bontani vagy egyénileg is versenyezhettek.

2. Activity

A  másik örök favorit az Activity. Mindenki ismeri és szereti, vicces és szórakoztató.

3. Bűvész műsor

A bűvész műsor alatt, ne a gyereknek szóló műsorra gondoljatok. Hívhattok céges bulitokra saját bűvészt, aki igazán nagy fejtörést okoz, de azért közben jól is érzitek magatokat :) 

4. Kaszinó 

Bizony, akár saját kaszinótok is lehet a bulitokon. Ha még nem jártatok kaszinóban, akkor akár ti nálatok is járhat a kaszinó. A legjobb az egészben, hogy igazi kaszinó élményben lehet részetek a krupiék által, hiszen nem nektek a lapokat osztani vagy a rulett kereket pörgetni :)

5. Karaoke

A karaoke igaz nem játék, de tehetitek játékossá. Például, úgy adjátok meg, hogy ki mit énekeljen, hogy mindenki kihúz egy nevet a kalapból, azt, akinek dalt kell választani. 

Másik variáció, hogy felír mindenki egy dalt, ezt összegyűjtitek egy kalapba, és mindenki kihúzza egyesével, hogy mit énekeljen.