Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Blog

Megfizethető áron álom esküvőt? Hogyan?

Gurusky
2023.01.06 19:00
Megfizethető áron álom esküvőt?  Hogyan?

Mielőtt belevágnánk, az első és legfontosabb tanács, legyetek nyitottak. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy igazán eredeti, egyedi és nem mellesleg költséghatékony esküvőtök legyen.

Nem feltétlenül kell horror összegeket kifizetni ahhoz, hogy olyan esküvőtök legyen, amit megálmodtatok. Ha igazán egyedülálló, kreatív, nem mindennapi eseményt szeretnétek életetek egyik legnagyobb napján, olvassátok tovább, van néhány tippünk a számotokra.

Senkinek nem kell bemutatni, hogy manapság mennyire drága mulatság egy esküvő. Ruhák, dekoráció, fotós, videós, ez mind súlyos pénzek lehetnek. Ezért is, ha nem tudtok több milliót elkölteni a nagy napra, esetleg azt a pénzt inkább másra költenétek, összegyűjtöttünk néhány ötletet, hol is lehet megfogni a költségeket.

Dekoráció. Nos, ha igazán érzitek magatokban az erőt és kreativitást akkor az egyik legjobb és költséghatékony megoldás, ha ti magatoknak csináljátok az esküvői dekort. A hozzávalókat már szinte fillérekért be lehet szerezni különböző oldalakról és még jó móka is lehet. Csak túlzásba ne essetek, nehogy vita legyen a vége :) Válasszatok ki egy vagy két színt, amit végig követtek, esetleg annak árnyalatait még felhasználjátok. Nem jó, ha túl sok színkombinációt használtok, attól olcsó és csicsás hatása lesz. Íme néhány dekor ötlet.

Ruhák és kiegészítők. Ma már nem feltétlenül kötelező tipikus habos-babos ruhákat venni vagy kölcsönözni, ahhoz, hogy a menyasszony kiemelkedjen a tömegből vagy igazán szép legyen az esküvője napján. Szerencsére egy szép és elegáns fehér ruha is megteszi főleg, ha a témához, hangulathoz ez alkalmazkodik is. Összegyűjtöttünk néhány ruhát, amit még megvarratni sem nehéz és méreg drága.

Helyszín. A harmadik és a legfontosabb, ami leginkább elviszi a pénzt, az az esküvői helyszín! Ennél a pontnál dől el minden. Milyen lesz az esküvő hangulata, a stílusa, az ételek, amit az adott helyszín kínál megfelel-e az elvárásoknak.  Persze létszámtól is függ, hogy milyen hely is lesz az igazi, ahol fergeteges bulit lehet csapni, de ha nem szeretnétek kastélyt, vagy egy éttermet nagy teremmel, hanem egy igazán bensőséges, családias helyszínt kerestek akkor legjobb tanács, amit tudunk ajánlani, az az, hogy legyetek nyitottak.

A helyszín akár lehet egy udvarban is, akár nálatok vagy egy családtagál, barátnál, ha adott egy ilyen hely és spórolni szeretnétek, mindenképp használjátok ki. Gyönyörűen fel lehet díszíteni, és csak az ételeket kell oda rendelni. Viszont, ha ez nem adott vagy nem szeretnétek bajlódni az ételek helyszínre szállíttatásával, akkor érdemes körül nézni.

Ha olyan helyet kerestek, ami tényleg jó áron van, egyedi, családias hangulatú, nem szokványos és az ételek is különlegesek, ízletesek, akkor már nem is kell keresni tovább, mert jó helyen jártok.