Telefon: +36 30 940 8663 | Mail: guru@guru.hu | Budapest, Mammut 2.
Béreld ki Budapest legmenőbb Penthouse-át saját rendezvényedre!

Blog

Mit csinálj, hogy ne maradjon el a karácsonyi, szilveszteri vagy téli rendezvény a Covid idején sem?

Gurusky
2022.08.31 01:14
Mit csinálj, hogy ne maradjon el a karácsonyi, szilveszteri vagy téli rendezvény a Covid idején sem?

Összegyűjtöttünk 5+1 tuti tippet, hogy mire figyelj az újra aktuális járványhelyzetben idén télen, ha a lehető legbiztonságosabban szeretnél kollégáiddal, barátaiddal vagy családoddal ünnepelni, bulizni.

5+1 tipp, hogy hangulatos, felejthetetlen és biztonságos legyen rendezvényed!

  1. Légy NYITOTT, irány a szabadlevegő! Válassz olyan rendezvényhelyszínt, ahol a buli részben vagy egészben szabad téren, levegőn, teraszon tartható.  Az idei szezonban kerüld a zsúfolt helyeket, a rossz szellőzésű külön termeket és válassz kültéri helyszínt. Ma már számtalan ötletes kiegészítés teszi kényelmessé, szerethetővé és a hangulatossá a kültéri rendezvényeket is (pl. hőgombák, takarók, forró italok, beltéri melegedők). A kültéri helyszínek további előnye, hogy sok esetben csodálatos panoráma is tartozik hozzá.
  2. Zártkörű, privát party. Lehetőség szerint a helyszínen a rendezvény ideje alatt csak ti legyetek; az könnyen és zsúfolás mentesen megközelíthető legyen. (Pl.tömegtől elszeparált helyszín, parkolás, lift.)
  3. Ügyelj az ételek tálalására! Ha a bulin a finomságok minél inkább adagonként vannak tálalva, egyénileg csomagolva, úgy még inkább biztonságos lesz a falatozás
  4. Mielőtt kiválasztod a helyszínt, mérd fel a terepet, hogy kellően betartják e a higéniai előírásokat. Kézfertőtlenítők kihelyezése, személyzeti maszk viselés, alapos takarítás, tiszta mosdók. (A mosdókat lehetőség szerint szintén csak ti használjátok a rendezvény ideje alatt.)
  5. Meghitt karácsonyi hangulat. Természetesen az egyik legfontosabb szempont, hogy nagyon jól érezzétek magatokat Olyan helyszínt válassz, ahol különleges és meghitt a hangulat és kellemesen ki tudtok kapcsolódni.  Tökéletes lehet a karácsonyi hangulat a forró csoki, tea, forraltbor, hangulatos fények, zene, hőgombák és pokrócok melegében.

+1   A legnagyobb körültekintés mellet is előfordulhat, hogy le kell mondanod a bulit megbetegedés miatt. Foglalás előtt mindenképp tájékozódj a lemondási feltételekről. Ha rugalmasan alkalmazkodnak a járványügyi helyzethez, nagy valószínűséggel, hogy nem fogsz rosszul járni és bátran lefoglalhatod az kívánt időpontot.

Ha tippjeink alapján egy felejthetetlen és különleges bulit szeretnél, küldd el nekünk érdeklődésed az „Ajánlatkérés” gomb alatt vagy kattints ide. Foglald le mielőbb szabad időpontjainkat!