Lánybúcsú

Egy jó helyszín már önmagában ajándék – Lánybúcsú helyszín Budapesten!

A lánybúcsú mindenképpen egy jeles alkalom és felejthetetlen esemény az ember életében.

Az is biztos, hogy érintsen bárkit és bárhogyan ez a nap, senki nem tudna nemet mondani egy ilyen összejövetelre. Budapesten, a Mammut tetején akad egy hely, ahol a legjobb körülmények közt lehet megünnepelni ezt a napot: a GURU Mammut étterem tetőteraszán.

Lánybúcsú helyszín Budapesten

 

Lánybúcsú helyszín Budapesten – Ünnepeld te is lánybúcsúdat a legjobb helyen!

Ha nem szeretnéd otthon megrendezni, de mégis egy hangulatos, meghitt, mégis lélegzetelállító helyszínre vágysz, akkor a GURU Sky Terasz a legjobb megoldás. Nehéz megtalálni a legjobb lánybúcsú helyszínt Budapesten, ami kellően hangulatos, megfizethető és különleges is, hiszen a nagy napot pont egy ilyen környezetben szeretnénk ünnepelni. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak. Csodálatos panoráma mellett élvezheted barátaid társaságát laza terasz hangulatban, a város felett a Mammut tetején. Mindezt a szabad levegőn, biztonságos környezetben.

Nincs más dolgod tehát, mint hogy ajánlatot kérj tőlünk, és elgyere hozzánk a baráti társaságoddal és megünnepeld ezt a jeles alkalmat.

Lánybúcsú rendezvényhelyszín jó parkolással, tömegközlekedéssel és megközelíthetőséggel.

A jó bulihelyszínt könnyen kell tudni megközelíteni, jó parkolási adottságokkal kell rendelkeznie, különösen Budapesten. Jó tömegközlekedéssel, kényelmes parkolással, sűrű taxiforgalommal a buli helyszíne is sokkal optimálisabb és biztonságosabb. A GURU Sky terasz a Mammut központi elhelyezkedéséből fakadóan mindent biztosítani tudja neked és vendégeid számára.

Lánybúcsú rendezvényhelyszín, ahol a finom falatokra és a hűsítő italokra sem kell, hogy gondod legyen.

A GURU finomságai rendelkezésedre állnak a rendezvény időtartamára, akár svédasztalos akár a la carte formában. Könnyed saláták, tartalmas boxok és tálak, kedvenc quesadillák és party tortillák, ínyenc szendvicsek, látványos és finom finger food falatkák: igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján.  Kérésedre bárpultot is összeállítunk házi italokkal és finom koktélokkal. Kollégáink mindenben segítenek neked a buli megtervezésében és megvalósításában.

Változatos csomagok, személyre szabott ajánlatok rendezvényed igényeihez mérten

Ha megtetszett az ajánlat, akkor nincs más dolgod, mint hogy kattints ide, hogy megélhesd álmaid lánybúcsúját. Marcsy és a GURU csapata mindenben a segítségedre lesz; az ünnepeltnek és a barátoknak, családtagoknak, csak meg kell érkezniük és jól kell magukat érezni.

Szeretném kibérelni ezt a helyszínt. Ajánlatot kérek Marcsytól.

Ajánlatot kérek