Esküvő

Családias hangulatú, meghitt esküvőben gondolkoztok, ezért a vendéglétszámot sem szeretnétek túlzásba vinni? A GURU Sky a tökéletes választás számotokra.

Korábban az esküvők a hetedhét országra szóló, akár több száz fős lakodalmakról szóltak. A legújabb trendek alapján mára már divatba jöttek, a kisebb létszámú, meghittebb esküvői rendezvények.

Nálunk  akár már 10.000Ft / fő ártól megtarthatod esküvői rendezvényed. (A részletekről érdeklődj kollégánknál, kérd ajánlatunkat itt.)

Nehéz megtalálni a legjobb helyszínt Budapesten, ami kellően hangulatos, megfizethető és különleges is. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak. Csodálatos panoráma mellett élvezheted szeretteid és barátaid társaságát laza mégis stílusos hangulatban, a város felett a Mammut tetején. Mindezt egy meghitt hangulatú mégis trendi helyszínen, 100nm-es tetőterasszal a szabad levegőn, biztonságos környezetben.

Egy esküvő Budapest felett a Guruban

Úgy gondolom, hogy egyszerű, sallangmentes, mégis stílusos esküvőnk volt, ahol igyekeztünk csak a számunkra fontos dolgokat megvalósítani.

Egyszerűen szerettük volna teljesen magunkra szabni az eseményt, amilyenek mi vagyunk. Nem akartuk követni az ilyenkor szokásos forgatókönyvet.”

„Mindenképpen bensőséges esküvőt szerettünk volna, ahol mindenkivel tudunk időt tölteni, és a családtagjaink is meg tudnak közelebbről ismerkedni.

Szeretjük a társaságot, de nem vagyunk lakodalmas-bulizósak, így amellett döntöttünk, hogy a szertartás után egy laza, stílusos fogadást rendezünk.”

Odafigyeltünk a költségekre is, mert nagyon sok pénzt lehet egy ilyen alkalomra elkölteni csupa olyan dologra, ami „szokás”, így meg sem fordul sokak fejében, hogy lehet ezt egyszerűbben is.

Ha magatokra ismertél a fenti párok szavaiban, ha számodra is vonzó egy intimebb hangulatú esemény, és egyáltalán nem bánod, hogy a reggelig tartó lakodalom helyett inkább a meghitt beszélgetések, finom falatok, jó hangulat, különleges helyszín, és kevesebb a stressz jutnak főszerephez, ne habozz, kérj tőlünk ajánlatot életed egyik legfontosabb eseményének megünneplésére!

Jó helyen jársz ha:

 • Egyedülálló rendezvényhelyszínt keresel, lenyűgöző panorámával. A Mammut tetején, szabad levegőn, biztonságos környezetben ünnepelhettek, találkozhattok. Kiváló közlekedés, központi lokáció mégis teljesen szeparált környezet.
 • Zárt körű, szeparált rendezvényt szeretnél, ahol csak Ti vagytok a vendégekkel. Egy étterem különterme sem ér fel ezen diszkrécióval, senki nem hangoskodik melletted, nincs zavaró tényező.
 • 50-60 főig keresel helyszínt a nagy eseményre. Nálunk kényelmesen elfértek.
 • Rugalmasan szeretnél az ételekről egyeztetni, egészséges és finom falatokat keresel.
 • Szeretnéd elkápráztatni szeretteid, barátaid. A legtöbben nem ismerik mèg ezt a helyszínt, de mindenkinek bejön, mert egyedi, különleges és szuper hangulatos.
 • Előre szeretnéd tervezni a költségeket. Nem ér meglepetés a rendezvény végén, az árak előre egyeztetettek.
 • Vannak ötleteid. Speciális kérések? Dekoráció? Különleges torta? Semmi nem probléma!
 • Igényled a személyes asszisztenciát a szervezés során.  Célunk, hogy a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk neked.
 • Biztosra szeretnél menni. Hangulatos belső tér és külön helyiségek, külön mosdók, sőt az időjárás miatt sem kell aggódni.

Nem a GURU Sky Teraszt keresed ha:

 • 100-200 fős rendezvényt tartanál. A Sky Terasz ideális befogadóképessége 50-60 fő.
 • Kifejezetten hangos bulit szeretnél hatalmas hangfalakkal és sok DJvel:-) Teraszunkon a kellemes zene a csodás panorámával a legjobb kombó:-)
 • Ottalvós bulit tervezel. Központi elhelyezkedésünknek köszönhetően biztosan haza tudnak jutni a vendégek tőlünk.
 • Hagyományos, magyaros ételeket szeretnél. Nálunk inkább a az újszerű ízek, könnyű, látványos finger food-ok és party finomságok a kedvenceink.
 • Tériszonyod van Nálunk valóban a város felett élvezheted a gyönyörű panorámát.

Ajánlatot kérek